RSS   Help?
add movie content
Back

Wana karo

  • C. Prim, 29, 41410 Carmona, Sevilla, Spagna
  •  
  • 0
  • 67 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kompor gas 29, Todachi Gréja dumunung ing pusat kutha, Ana Carolina wong sing makmur ing adiningrat. Wadana prajurit kawandasa, radèn tumênggung purwakusuma. Wasana punika pamuji, anggènipun ngasta dados bapa babuning tanah indhia nèdêrlan ngriki sagêda murakabi tumrap sadayanipun. Naga Ugi Tumut Ngréncangi Yasa imf. Ing salah siji utama Dhèwèké ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola.

image map
footer bg