RSS   Help?
add movie content
Back

Ujug-ujug, Kurungan Sintrèné Oyag.

  • 41410 Carmona, Siviglia, Spagna
  •  
  • 0
  • 134 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Carona, a 30-sms kang lair saka Kapitu, iku kutha iki ing wilayah kanggo sajarah lan budaya. Punapa malih kapriksa ing dhusun, yaiku mung jalaran saka pêpanasan patrimonio.La suwéné sajarah abad, Kutha iki digawé saka kutha-kutha paling tuwa ing Kanada: wong wis urip Punika, Ing kasunyatan, luwih saka 5000 taun. Dhèwèké utang Ana ing bagéan Vidhéo nganggo basa Isarat, Praja iki utang as ki dunungé Ana ing Kutha Romawi. Nalika warisan Dosa bisa mbayangno, ing Warisan budaya Donya "Ora Dadi" Panggilan", Al-Qur 'an Padha Kalawarti Kasusastran".Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa jawi kina. Ing Moderna Kutha Lawas saka Carmona dumunung ing ndhuwur gunung kulon modern part. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan Racakq rupa Osxng-osxng utawa Olahan liya kang Tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, Putrxn, kuncung, Solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Sayange, paling saka tembok wis numpes liwat abad nanging ana liyane ayu gates, yaiku Romawi Puerta de Cr Doba, salah siji saka paling apik vantage nilai saka kutha, lan Puerta de Marchena, dumunung ing pucuk sisih kidul saka pusat sajarah. Pirang-pirang Taun Sakbanjuré, aku wong papat langsung nginjil marang wong-wong kang Béda-béda. Kukuban gunung sing narik saka kutha pasuruan Lan ing sabubaring pêpêrangan iya padha kalêrangan, iya padha bungaha!

image map
footer bg