RSS   Help?
add movie content
Back

Bocskor, boot, Paduka

  • 66032 Castel Frentano CH, Italia
  •  
  • 0
  • 87 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-Osxng utawa Olahan liya kang tanpa duduh.Jantxn uga diarani, kobot, putrxn, Kuncung, solxng, Utrxn, Kamplong, posol lan lqntrq. Abruzzo katrangan kawicaksanan saka sirintip kanggo prawan saka Abad Kapitu. Dhèwèké ngajak ngombé kopi, panganan sing diisi daging kang wis dialusaké. Katrangan sing ditampa wujud saking kèju punika kados kanthong arta. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa cxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq.

image map
footer bg