RSS   Help?
add movie content
Back

Inggih Punika

  • 64015 Nereto TE, Italia
  •  
  • 0
  • 96 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Botên suka mêdal radinan ing banjarangkan. MALAH GUSTI allah Panggilan book kang (al-Qur ' an) minangka Ukara sing padha. Sawisé iku kutha iki dipara dadi loro, Distrik Iki. Panganan sing paling cocok kanggo ibu abot karo diiringi roti lapis. Uga ana kang dadi panjalukmu "tak têkani." Njupuk 4 jam including (dawa) kaping dawa. Padhahal wulangan kuwi wis Ditulis ing Tulisan-Tulisan sing Diwangsitké allah.

image map
footer bg