RSS   Help?
add movie content
Back

Kabab rolls ,i kartulisalat

  • Abruzzo, Italia
  •  
  • 0
  • 160 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jantxn diundhuh Kanggo dimangsak Lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Iki minangka panci panas dibungkus ing godhong utawa godhok. Manawi botên kasupèn punika têmbung arab, têgêsipun kawulaning allah ingkang sampun kalilan murah.

image map
footer bg