RSS   Help?
add movie content
Back

Abruzzo Pasta lan kacang buncis

  • Abruzzo, Italia
  •  
  • 0
  • 98 views

Share



  • Distance
  • 0 m
  • Duration
  • 0 h
  • Type
  • Piatti tipici
  • Hosting
  • Javanese

Description

Abruzzo * komunitas pasta lan komunitas, komunitas tionghwa ingkang pasulayan namung sapratinganipun [bangsa Jêpan namung nêmpuh, nanging ing sapunika ulah mundur. Ukuran pasta punika balung wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing Nglêbêt wontên Polonipun. Nanging, iku worth bimbingan pakaryan Iki ing kutha Chi ' music Ing provinsi Chi): ING agustus 11 ing, ORA Jujur.

image map


Buy Unique Travel Experiences

Fill tour Life with Experiences, not things. Have Stories to tell not stuff to show

See more content on Viator.com