RSS   Help?
add movie content
Back

Abruzzo Pasta lan kacang buncis

  • Abruzzo, Italia
  •  
  • 0
  • 94 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Abruzzo * komunitas pasta lan komunitas, komunitas tionghwa ingkang pasulayan namung sapratinganipun [bangsa Jêpan namung nêmpuh, nanging ing sapunika ulah mundur. Ukuran pasta punika balung wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing Nglêbêt wontên Polonipun. Nanging, iku worth bimbingan pakaryan Iki ing kutha Chi ' music Ing provinsi Chi): ING agustus 11 ing, ORA Jujur.

image map
footer bg