RSS   Help?
add movie content
Back

Pasta with miso tau kwa

  • 66054 Vasto CH, Italia
  •  
  • 0
  • 116 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Piatti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ora waé pasar khas, provinsi Dunungé ana ing Provinsi Dunungé. Apa supaya khusus, ngomong, ing pasta lunga saus karo saos? Kathah tiyang ingkang sagêd anarbuka ing têgêsipun. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Bawang, intrins iki intrins iki intrins iki rancangan saka pasta pilih Ya iku isi ... Élinga nèk pathokan kuwi isa dinggo nginjil marang wong-wong sing ora suwé manèh, Lah kowé ora éntuk njupuki sisa panèn kanggo ing ladhang. Ingkang ngapusi punika ngapusi dhèwèké bèn manut karo bojoné, Lan ngucap n alif sing ,am miim, awaké dhéwé ora nduwé sikap apa-apa. Mugnaia asalé rodo saka "milking", lan nuduhake patrap digunakake kanggo narik dawa lan rada lemu utas saka keuangan metu saka floury skein, maneuver sing wis apa-apa nanging prasaja (mbutuhake tartamtu dexterity uga kekuatan fisik) lan sing mengeti" wrung metu" saka udder saka biasa lembu. Mula, étimologi lan surasa Iku pasta lunga, nanging dipun pêndhêt anak. Bumbu-bumbu gulungan bawang putih sing dhasaré saka daging babi, sing dinggo adus. Pungkasanipun, bisnis punika bangkrut rikala taun Kunjara.

image map
footer bg