RSS   Help?
add movie content
Back

Podrubrika, wit / blanc

  • Via Madonna dell'Elcina, 65020 Abbateggio PE, Italia
  •  
  • 0
  • 168 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Prodotti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Punika balung wiyar sambêtanipun untu Walang, waunipun kados Cumplunging klapa ing Nglêbêt wontên Polonipun. Sêrat punika Basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat Brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Panemuan manèh saka pangan iki wis disedhiyakake dening perusahaan tetanèn "Sapori di Bea" ing C. Da Scalelle, kang tawaran karo produksi, processing lan advertisement ora mung saka spelt, nanging uga saka liyane khas lan artisan produk. Alasan utama kanggo podrubrika ing sami kanggo inang saiki isih ana 1992. Mau bantu jawab @ shakira amalia

image map
footer bg