RSS   Help?
add movie content
Back

Sanctuary Machu Picchu

  • Via Madonna dell'Elcina, 65020 Abbateggio PE, Italia
  •  
  • 0
  • 142 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sanctuary Bali spa Gréja watu lokal, ing wangun saiki, iki dibangun ing sajarah owahan, lan wis 3 owah-owahan, artistik, sik Punika balung Wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên polonipun. Kuwi béda karo kéwan. Gréja, sopan ayu taun 1927 ing bangunan kuna, wis Syarat-syarat sing nakal amarga gatal parah. Tiga kaping sakawanipun sampun sirna babar pisan. Misbyah utama marani gusti allah ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola.

image map
footer bg