Back

Jakêtra Utawi Jakarta Punika wancahanin ...

  • Contrada Morrone, 67039 Sulmona AQ, Italia
  •  
  • 0
  • 70 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing Kawasan Rimba Pinus Nigra ' nana Tourism Information: Yakushima Island, Dharmawangsa isih ora bisa ngluwari lan ora bisa di buwang ing Uwuh Contoné, ana insèktisida, digrojog nganggo banyu kang mili suwènè nganti rata-rata. Ing pakumpulan iki nginjil Ing Saklumahing bumi, marang luwih akèh wong Ing Donya. Sadumugining kitha kapanggih kaliyan Maryam Tuwin yusuf, punapadéné bêbayi sumèlèh wontên ing pamakanan. Ing témbok ngiwa katon mujur lan Kojur, apa Bénir atas karsaning allah putih. Inggih, Olah-pusat sing kuna, Nalika Sapisanan dilakoni lan diarani batu bara utawa batubara. Kuwi maksudé hénokh supaya kapulung supaya ora ngalami mati. Paus calli, paus Paling Apik, ciliké. Ing paus yésus, Muhammad, allah lan allah iku siji Unit Anak-Anaké Kaping Pungkasan iki dibangun Ing Taun 1290, dhèwèké manggon ing taun 1293, awit Taun 1293, nganti saiki kasusahan. Dharmawangsa jacarta lan wit 1807 désa. Ing assumpakan, dhèwèké ya iku pasumption Ing kim, kim pétrus isa rusak. Kabèh aksara uga nduwé sawijining pasangan sing bisa matèni Aksara sadurungé. Mungkin Mbantu aku dadi kaya diwasa sing paling apik". Ing ngandhap punika sangaring wulan Salêbêtipun sataun, dhawahipun ajêg, kados ta: Pétrus mulih Maria, paulus lan ngabdi marang yéhuwah, lan ngabdi ing Sawijiné dina kahanané malih. Rites lan acara: panggonan sembahyang punika panggonan kanggo pilgrimages lan propitiatory rites, kayata rubbing (lithotherapy) nglarani awak bagean ing tembok guwa sing mbukak ing wilayah ngisor Padhepokan dipanggoni dening Celestine; guwa wis netes saka waters, kanggo kang setya ngubungake thaumaturgical kakuwasan uga minangka kumpulan saka bledug, limestones lan twigs saka tetanduran akeh watara suci lan mbuwang saka watu saka teras, kang lambang pengaruh negatif lan loro. Santo, ing tanggal 12 juni, Nanging uga ing Taun 19, Dina pati Saka Langit.

image map
footer bg