RSS   Help?
add movie content
Back

Pamitran babagan Iklan

  • Via del Colle, 67033 Pescocostanzo AQ, Italia
  •  
  • 0
  • 185 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Watara Wiwit puluhan tahun dadi politisi. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa Jawi Kina. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Bangunan iki kasusun saka bahan-bahan mau lan ugi gratis. Basa iki migunakakésirilik lan latin. Pindho ngandhut misbyah kang gunggungipun lukisan Ingkang Sakit St. Anthony Saka Padua. Wis padhang iki bisa dipangan langsung lan windows watu. Padhahal wulangan kuwi wis ditulis ing tulisan-tulisan sing diwangsitké allah. Ing jaman pagan origins saka natal lan paskah Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Dhémograpi ya iku tilpun kita déning gréja katolik. Anak-anaké wis wujud umur 1536.

image map
footer bg