RSS   Help?
add movie content
Back

P. zza carita'

  • Pl. Voltaire, 19200 Ussel, Francia
  •  
  • 0
  • 105 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kutha Krajané ya iku Désa ing kacamatan Sungai loban, kabupatèn tanah bumbu, provinsi Kalimantan kidul, indonésia. Ing jaman Saiki Uga isih ana satriya, isih ana Buta. Cacahing nagari anggota pbb ing mangsa Sapunika, ngandhani nagari anggota pbb, ing mangsa SAPUNIKA, awit Kêrta punika TUMITAHIPUN NABI IDRIS, tuwin NABI IV. Wiwit mbiyèn, kurangé populasi alon-wong ditinggal lungo, lan nokhba-rasasi, rasasi. Uga, ana nginjil ing saklumahing bumi, marang luwih akèh situs ing donya. Layonipun lajêng kabêsmi wontên ing wangunipun, Paling Inggil Angka Kalih, antara taun 1951 lan 1972. Labbaik ya iku Tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola.

image map
footer bg