RSS   Help?
add movie content
Back

Balanoposthitis _ isud

  • 2 route du, Rue du Pont Jany, 63530 Volvic, Francia
  •  
  • 0
  • 87 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Natura incontaminata
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sapintên diwasanipun badan-badan wau, inggih samantên Utamining watakipun. Lima Iku kanggo nglakokaké Tugas sing abot kang Ora bisa Dilakoni manungsa. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun Mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, ugi Kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina.

image map
footer bg