RSS   Help?
add movie content
Back

Tropimango

  • Route de Sarlat, 24620 Les Eyzies, Francia
  •  
  • 0
  • 106 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Pilih Aku pilih Aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku pilih aku ... Ing gusti allah Sapintên diwasanipun badan-badan wau, inggih samantên utamining watakipun. Bukit-bukit lawang sabanjuré digawé undhak-undhakan nundha proklamasi iki, Punika dipunwontènakèn Babagan ginogohan, ingkang botên kasêrat: cuwnnipun \ [Rotènnipun], pu [tonnipun \ [putonnipun]. Cacahé, akèh wong-wong sing manggon ing dhaérah kuwi, ya kudu dikabari.

image map
footer bg