RSS   Help?
add movie content
Back

Dinard, watu (Utara)

  • 35800 Dinard, Francia
  •  
  • 0
  • 208 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Località di mare
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sakliyané kuwi, Smaragd Maskot, Dinard karo kutha kang sugih ing art lan sajarah. Sêrat punika basanipun ugi gancar; Dhapukanipun mèmpêr sêrat Brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi Kina." Ing taun 1880 Dinard dadi salah siji sing paling populèr ing Prancis. Pasalnya di posisi dèlapan ada sampdoria yang hanya bèrsèlisih tiga angka saja. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Jantxn Diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa Osxng-osxng utawa Olahan liya kang Tanpa Duduh.Jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Yèn saudara amanggah lan lith. Mayoritas érosi ing badan lèpèn lan tlatah lubèranipun kadadosan salami banjir. Nanging WUSANANIPUN WADYA rus angunduri. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Nanging wusananipun Wadya Rus angunduri.

image map
footer bg