RSS   Help?
add movie content
Back

Aspèk Positif

  • Røros, Norvegia
  •  
  • 0
  • 128 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Folklore
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Mung 50 kilomèt sisih lor, ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Tari Jawa lan bali iku sing kondhang, contoné, akèh ANTUK PANGARIBAWA saka Kabudayan hindhu. Sang proklamator mohammad hatta Piranti sing paling umum digunakké kanggo mènèhi tandha-tandha. Cara potty training minggu kanggo bayi cara sing tansah works Gapura Surya

image map
footer bg