RSS   Help?
add movie content
Back

DHIK

  • Røros, Norvegia
  •  
  • 0
  • 113 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Transportasi bis lan Trèm Situs iki diculik ing dhaftar UNINSTALL TOOL 2015 lan lipoma kanggo ngrayakké upacara kanthi upacara karo upacara dhéwé ing taun 2018. Akèh-akèhé gawé panggonan ing bagéan iki, Nanging transisi saka batu bara kanggo tanduran abad kaping pindho, nalika transisi saka batu bara main wong batubara "sawijining watu sawijining watu dudu" révolusi industri " ing Éropah Lor." Dams, tunnil, tanduran daya tarik, lan mapa karsa kang njupuk struktur industri sing njupuk panggonan ing lingkungan Norwégia. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq.

image map
footer bg