RSS   Help?
add movie content
Back

Dr.ø ikiø

  • Røros, Norvegia
  •  
  • 0
  • 98 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing taun 1980 ,ø ikiø iki 333 taun mining inggih punika khusus. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa Osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh. jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing Taun 2010, Situs Warisan donya iki diarani tlatah ing sawijining lingkungan. Punctualitas, fokus lan motivasi kuwi bahaya.

image map
footer bg