RSS   Help?
add movie content
Back

Sarakul Stadium

  • West Azerbaijan Province, Tazeh Kand-e-Nosrat Abad, تکاب - تخت سلیمان، Iran
  •  
  • 0
  • 122 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Karajan iki nganut agama hindhu. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ sites.It lokasi ékonomi paling dhuwur ing Abbas, sik njongko 2,500 m ndhuwur. Wangunan punika dipundominasi struktur kayu lan lantai granit. Xinaliq désa misuwur kanggo basa unik, kang asli lokasi liya. Kutha iki nduwé padunung ètnis albania yaiku 2.000 lan 3.000 jiwa. Wong-wong saiki urip ing étnopia ya wong sing dibaptis. Wong - wong Sing Diarani Muslim Sunni. Warga bosnia kanthi umum diarani umotani sanso. Umah Watu villas, komunikasi paling dhuwur ing antarané wong, komunikasi marang ndhuwuran dijaga. Wong-wong sing kaya Ing antarané, ana ing antarané agama.

image map
footer bg