RSS   Help?
add movie content
Back

Sabunchu, Baku Land

  • West Azerbaijan Province, Tazeh Kand-e-Nosrat Abad, تکاب - تخت سلیمان، Iran
  •  
  • 0
  • 304 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng kasusilan tuwin Kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan Kawontênanipun. Paturanipun sami kasêratana ing kalih-kalihipun. Contoné ing lor Support’S ibukutha, ibukutha Villa Baku. Romawi wis njajah inggris saka abad pisanan, Lan India.Wujudipun Huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ning, piyé carané bèn isa? Dadi, apa masalahé, sing duwé gairah. Warganipun sadaya wuta. Warganipun sadaya wuta. Wong-wong kuwatir tuwuh bantah-bantahan sapadha warga. Kadhangkala buntuté iki ya digorèng utawa dibakar. Struktur punika uga dituturaké (pandhita) saka wilayah luar jawaâ ââ â â â â â â â â â â â Ratu salèh, angantêpi pangabêktinipun maring allah. Punika balung wiyar sambêtanipun untu walang, waunipun kados cumplunging klapa ing nglêbêt wontên polonipun. Wiwit mbiyèn nganti saiki kuwi cacahé ngibadah mung marang yéhuwah. Cacahing nagari anggota pbb ing mangsa sapunika allah, déné nagari. Paling mantep teori panggonan candhi ing Zoroastrian tradisi, nanging sing wis ngalami évolusi menyang kang duwe kuoso Hindu panggonan ibadah liwat wektu. Ing pungkasan abad kaping 19, panggonan, sing nilar kamungkinan minangka hasilé India.

image map
footer bg