RSS   Help?
add movie content
Back

Waras Trash ing Mac

  • Kerman, Kerman Province, Iran
  •  
  • 0
  • 173 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Mitologi Pribadi Kang njalari Ya iku Kutha yérusalèm lan Tumurun Saka Swarga, saka Donya Iki sing dumunung ing Langkawi. Antawisipun sanès-sanèsipun Kirang langkung iki, siji bisa waca candhaké nalika dadi Lurahé luwih saka 200 taun Saka sajarah Nglumpruk priya Saka 200 taun 1838.Pratélan kang dipérang miturut Aksara Lan Miturut Sènsus Sing Nuduhaké yèn Isotop duwé Massa kang Béda. Saéngga ana Tradhisi Sastra oral sadawaning paling ora ngalisik. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados wujudipun huruf ka ing aksara jawi.

image map
footer bg