RSS   Help?
add movie content
Back

Krungu Island

  • Heard Island, Isola Heard e Isole McDonald
  •  
  • 0
  • 112 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Natura incontaminata
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Jarwa Iku ing samudra, antara australia lan Antartika. Dadi, nèk mungkin isa mutuské dhéwé sing apik lan sing èlèk. Nanging apa sing sapisan australia kanggo omahé. kanggo pindhah ing pulo? Krungu Apa-Apa ing manungsa. Lan pamaréntah péngin bèn dadi kaya ngono. Punika apa-apa sing apa marga saka kamulyan pribadi dosa. Kondhang sing kéwan sing manggon ing lan watara pulo sing unik kanggo wilayah. Ana rong aktif gunung ing pulo, ing gunung paling dhuwur ing Australia, lan jumlah ès-ès. Ing words, Krungu Apa-Pulo sing ayu ing jaman saiki wis ora nduwé kontak karo manungsa. Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan kawontênanipun.

image map
footer bg