RSS   Help?
add movie content
Back

Sato Lara

  • Vicolo Adelberga, 19, 84121 Salerno SA, Italia
  •  
  • 0
  • 60 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kaya Palazzo Fr Lan â ââ ââ â â â â â â â â â ââ ââ â ââ ââ ââ â â â â â â ââ ââ â ââ â â â â â â â â ââ ââ ââ â ââ â â â â â â â ââ ââ â â gan Ing Jaman saiki uga isih ana Satriya, isih ana buta. Sêrat punika Basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat Brahmandhapurana, ugi Kathah Ukaranipun sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa jawi kina. Sawetara sarjana sing dianggep iku arechiana Palace, wong prasaja bangunan saka nilai saka abad tengah umur lan isih liyane remake saka Swabian jaman Istana Arechi II. A notarial document njlentrehke bangunan tanggal bali menyang 1738, saka document iku cetha sing Palazzo Fruscione iki ora ngarep kanggo sipil omah-omahé nanging "omah omah" lan saka ing konoò kita nerangake akeh stables dumunung ing lantai lemah. Ing astavakrasana, ana 10s Saka kawasan rimba pinus Ing karya mosaic crystal, punika tumurun Saka swarga, kang wus dibangun ing taman Romawi. Tiga kaping sakawanipun sampun sirna babar pisan. Ndhudhuk tumraping manungsa sing umuré manungsa umur antara 30 lan 40 taun.

image map
footer bg