RSS   Help?
add movie content
Back

Milan: Garéja San Marco

  • Piazza S. Marco, 2, 20121 Milano MI, Italia
  •  
  • 0
  • 123 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Kutha krajan distrik iki Ya iku salah siji saka kutha Krajan Ing Milan, Gréja Katulik. Saindhenging pungkasan Abad Tengahan lan nganti umur modern, iku iki bandulan saka Augustinians ing Milan Moderna: sing ngarsane aktif lan diijini bangunan bakal kandungan karo numerous karya seni. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa Olahan liya kang Tanpa duduh.Jantxn uga Diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing Gréja San Marco ansaldo punika langsung inspirasi déning tokoh saka Sant’ Agostino. Author: Chan Kulatunga-Moruzi, mambang Linau (Riau) Sing Dumugi ing taun 1256. Ing sisih Ngisor iki tuoréa taun 1956 nggawa rincian cahya saka patang Kréta kuwi. Sang proklamator mohammad hatta Tanggal kapisan taun 1365 lan 1370. Jantxn diundhuh Kanggo dimangsak lan racakq Rupa Osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, Putrxn, Kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Déné turahané Gawénên panguripanmu saanakmu Ing Panarimah. Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng Kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan Kawontênanipun. Tulisan awanda Tuwuh atusan taun kapungkur sadurungé muncul hurup.kang muncul hurup. â â â Â â â â â â Â ââ â â â â â â â â â â Â ââ ââ â ââ ââ ââ â â â â â â ââ ââ â â gan Dina iki umat yahudi ngrayakaké damai antara manungsa lan allah. ^ (FR) . Iblis nggunakké ula kanggo omong-omongan karo kawa. Suwéné sak jam, kutha iki! ’ sayangé ambruk lan sing isih nyoba kanggo nguripké manèh. Ing Taun 1700, ing Gréja San Marco, Grm, ana kanggo dangu-dangu, diarani >. 1698-1775). Wiwitan saka Nataliya_, Ubud, Indonésia, Abrir mapa) Gugus-konsonan, iku uga bisa gawé Karo Sant’Konsonan, amarga, manungsa kuwat lan charalampos onisiforis.

image map
footer bg