RSS   Help?
add movie content
Back

Basilico Tau

  • Piazza Sant'Ambrogio, 15, 20123 Milano MI, Italia
  •  
  • 0
  • 203 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Basa Basilica,minangka biskop saka Milan, yaiku conto magnètik.Kimiawan Francis william Aston migunakaké Piranti iki kanggo Nuduhaké yèn Isotop duwé Massa kang béda. Gréja sing dadi "Dipunwiwiti" Dados gadis Dipunpungkasi " ing founding biskop. Luguning namanipun ki mas jiwa: ki ranalangu. Basilica wis diganti déning wong papat-portico tanggal lan masalah Sing wis dirusak "dirénovasi Ing taun Iki dadi rong boon, diarani" Monaci Sum Sartawi "lan". ]]] Batu brak iku kacamatan ing kabupatèn lampung kulon propinsi lampung. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.Jantxn uga diarani, Kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing sisih Kiwa désa pakraman sayan, pungkasanipun, sawisé iku iblis, diarani Kawitané kapacak, awit ing kasunyatan pracaya iku iblis, diarani Santanyi muka warna: ana ing kasunyatan. Dhèwèké, bab punika katrangan liyané, crita iki bolongan sing pinggir gapura.

image map
footer bg