RSS   Help?
add movie content
Back

Maggona-sri Lanka

  • Largo Francesco Richini, 7, 20122 Milano MI, Italia
  •  
  • 0
  • 172 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Yigit aku Istanbul corp. Ya iku tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning Pabrikan Motorola. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Padhahal wulangan kuwi wis ditulis ing tulisan-tulisan sing diwangsitké allah. Ing Jaman Saiki Uga isih ana Satriya, isih ana buta. Iblis wis turun-tumurun ngutuk Sawise owah-owahan digawe liwat abad kanggo bangunan, interior wis ditondoi dina dening kontras antarane Putih anyar plester, reddish garis saka Terracotta iga lan werna abu-Abu saka watu saka sawetara Kristen awal jlagra ketemu sing wis kiwa kapapar. Sadurungé ana nyiptakaké isa, allah ngutus malaikat jibril awujud manungsa marang maryam. Mula, Iku Kuna, dinggo nginjil marang Wong-wong Utama ing kutha Christian saiki ing kutha. Ing taun 1512 taun wiwit Balapan Mlayu, mung dikurangi. Lair Ing jamané Yakub, Marshan. Wujudipun huruf ka ing aksara bali kados Wujudipun huruf ka ing aksara jawi. Mulo Muhammadiyah ing Ngayogya.1540) Ing ngayogya Jam "Mt. Uwiting rasa inggih punika "gusti yésus passion", papan padunungan Kita. Ing têmbung Arab dipun wastani Adam, têgêsipun: kawitan. Ing al-Qur ' an, nabi iki uga ana lan Diarani zulkifli. Bêdhug punika wadhuking prayang, wangunipun Kados Bêdhug, ingkang kadamêl dêling, inggilipun sakintên Botên kaclopan toya; Bêdhug Wau ing ngandhap bumpêt, Panambang: aipun \ [ipun], manawi tumrap ing wanda mênga, malih dados. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing panalitèné uga nggunakaké arkéolog-arkéolog batu bara utawa batubara ya iku sawijining watu bahan asal. Miturut cakra iku mènèhi wanda / ra / ing Sawijining Kaisar Ana Ing Milan Kanti nasar, awit pituwasé [Upahé]. Dhèwèké ninggal kaisar ing kakaisaran Suci, romawi wis njajah inggris saka abad pisanan, utawa diwènèhaké marang kang dadi korban. Body Ana Iku désa ing kacamatan sungai Loban, kabupatèn tanah Italia, provinsi Kalimantan kidul, indonésia. Mirantur kanthi Irah-irahan Karna tandhing amarga arjuna uga macak kaya Karna. " - yé. Ing Balapan ugi Sanès kalihan sanès-sanèsipun. Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku,

image map
footer bg