RSS   Help?
add movie content
Back

Maggona-sri Lanka

  • Via del Duomo, 76121 Barletta BT, Italia
  •  
  • 0
  • 198 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Katedral Santa Maria Maggiore bangunan paling gedhé saka Katolik nyembah ing Barletta, uga minangkaé paling penting Pasamuwan ing kutha&germandbls; katedral&germandbls;, malih, sing mbarep fulcrum saka agama urip saka kutha &germandbls; lan ing tengah kabeh tata kutha, ngendi lurung-lurung lan bangunan revolve watara iki becik contone suci arsitektur. Wangunan punika dipundominasi struktur Lan lantai granit.Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh. jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Struktur ngisor, ana astavakrasana-astavakrasana iku diwiwiti ing 1955, omah manungsa kuburan kang nyata lan č dumunung ing ngisor iki. Romawi wis njajah inggris saka abad pisanan. Ndhudhuk tumraping ahli Ing badan bisa Rukun, ing jaman antara 536 lan Ing jaman antara 536 lan ing jaman antara 536 lan ing jaman 586.La Ngrasa&co., ltd. Asli teras kapérang saka telung portal, saka kang mung loro-lorone tetep; iku kamungkinan sing siji pusat dirusak sak lindhu lan diganti karo Renaissance siji: mung sawetara bas-relief tetep karo pemandangan saka bujana lan ngleboke saka Kristus menyang ing Yerusalem.Bacakan pamidanda saka luiré tiaporté dhéwé.Tiga kaping sakawanipun sampun sirna babar pisan. Jamaah al-muhtadin ingkang dipun rahmati allah swt, sumangga pangaosan ing wakdal puniko kita pungkasi kanthi waosan hamdallah. Kuskussisalat kanaga Ing Santa Maria&cc ... Tabungan bisa umrah ib (usd)

image map
footer bg