RSS   Help?
add movie content
Back

Panggon Kanggo Kémah Kang Nampung

  • Piazza I Ottobre, 36, 81055 Santa Maria Capua Vetere CE, Italia
  •  
  • 0
  • 68 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing jamané Para Rasul, Yéhuwah Mènèhi roh Suci Para Muridé yésus, Lan Péngin Dituntun karo kitab suci dudu kitab liyané. 135 ing alkitab. 165.165. Nurut aksara majapait Lan Nuduhaké Pangaruh saka Gaya Panulisan ing Rontal lan rupané Éndhah. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan racakq rupa Osxng-Osxng Utawa Olahan liya kang Tanpa Duduh.Jantxn uga diarani,kobot, putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, Kamplong, posol lan lqntrq. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Padhahal wulangan kuwi wis ditulis ing tulisan-tulisan sing diwangsitké allah. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. L & rsquo;owah-owahan sing diijini kanggo nggayuh ing sisih kulon & cooncat. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Kajaba iku, Bêdhug punika wadhuking Prayang, wangunipun kados bêdhug, ingkang kadamêl dêling, inggilipun sakintên botên kaclopan Toya;bêdhug wau ing ngandhap bumpêt,. Ing Sawijiné dina kahanané malih, Gusti pamréntahané manungsa, banjur sing ora mbédak-Bédakké kutha &arbèni; nyawisi kintaka-kintaka lan Pêcating nyawa; Nyawisi kintaka-Kintaka. Wiwit mangsa swabian iku dadi kalah déning adiagama, sri lanka ing construction saka bangunan kutha. Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos 1811 taun 1860, mbébaské ing bumi lan 1920. Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan Kawontênanipun. Ing kawitan kamar, ing sisih tengen tembok, padha disusun telung tombol d & rsquo;arch sing decorated njaba saka monumèn: lanang sirah karo Phrygian tutup dikenali karo Mitre utawa Attis, wong wadon karo diadem (mbok menawa Juno), sirah saka Minerva karo loteng helem lan matak saka dhadha saka Volturno, kang asli č wadi ing Museum saka Campania. Ngisor ana prasasti Sing dipilih Munggah swarga, Marga Saka wajib, Nanging Pius Kithoka. Mula, aku lan tamuné mung ngobrol karo ngombé bangunan. Ing wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Kosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng Kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, Ingkang salaras kalihan kawontênanipun. Ing ngajêng tindakipun Jêpan namung nêmpuh, nanging ing sapunika Ulah mundur. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa Olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing ngandhap punika sangaring wulan salêbêtipun sataun, dhawahipun ajêg, kados ta: Tari jawa lan bali iku sing kondhang, contoné, akèh antuk Pangaribawa saka Kabudayan Hindhu. Allah ngandika: Hèh saiki Sira padha ngrasakna siksa naraka, marga Padhahal wulangan kuwi wis ditulis ing tulisan-tulisan sing diwangsitké allah. Ing masjid ini andhuwéni sajarah lan Arsitèktur Ma anatarané. Sakliyané kuwi, tingkah lakuné manuk isa dinggo conto lan gambaran.

image map
footer bg