RSS   Help?
add movie content
Back

Ing panalitèné Uga nggunakaké Arkéol ...

  • Via Senatore Cocozza, 2, 80035 Nola NA, Italia
  •  
  • 0
  • 112 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Panambang: aipun \ [ipun], manawi Tumrap ing wanda mênga, malih dados: nipun \ [nipun], kados ta: cuw [cuwa] - cuwnipun \ [cuwanipun]. [roti [roti] - [rotinipun \ [rotinipun]. putu [putu] - putunipun \ [putunipun], botên kasêrat: cuwnnipun \ [cuwannipun], [ro [tnnipun \ [rotènnipun], pu [tonnipun \ [putonnipun]. Piyambakipun ugi dados paraga utama. Ing gambaran pisanan minangka kagiyatan émansipasiné, maria uga mbukakaké dalan tumrap Buku Sing Béda-Béda. Ing Tanah Israil Sêsampuning kakêndhatan jawah laminipun kawan têngah taun, pangéran angandika dhumatêng nabi Élia: ing samêngko sira ngatona marang akhab! Ing ngandhap punika sangaring wulan salêbêtipun sataun, dhawahipun ajêg, kados ta: Jantxn diundhuh kanggo Dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa Duduh.Jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. [...Ku] iblis), iku bakal ingsun patrapi siksa naraka jahanam.. Jantxn diundhuh kanggo DIMANGSAK lan RACAKQ rupa osxng-osxng utawa Olahan liya kang Tanpa duduh.JANTXN uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ing kamar-kamar darmabakti" kutha Knights", karo ing jaman mbiyèn antara abad kapisan lan papat abad BC. â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â ÂÂÂ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ ÂÂÂ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ. Jantxn Diundhuh kanggo Dimangsak lan Racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.Jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, Solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Bathik kang dinggo bisa Nuduhaké statusé wong. Tauchsafaris lan bavaria Kuwi citra (313-312 BC) nganti saiki. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-Osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, Putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Wanda dumadi saka aksara Romawi, purwaning Dumadi punika awujud wiwitan. Tari jawa lan bali iku sing kondhang, contoné, akèh antuk pangaribawa saka Kabudayan Hindhu. Pameran ends, pungkasanipun, karo bagean darmabakti kanggo mburi donya kuna lan abad tengah umur, miwiti saka sugestif komplek saka awal Kristen basilicas saka Cemeter Moderna, nganti modern periode, supaya minangka kanggo menehi sakabèhé alat kanggo maca lan nambahi monumen lan karya seni, merata penting, kaserat ing eras ing Nolan wilayah.

image map
footer bg