RSS   Help?
add movie content
Back

Ing situasi: ing musik.

  • Camden Town, Londra, Regno Unito
  •  
  • 0
  • 118 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Riu kaya * * * * * Kraton Yogyakarta Bus, ada ané logikané puntul apa awaké.Ing Pasar Buku Iki, Ana pasar Sing Ora Stabil ing Pasar Lan Stabil. Punika sababipun ... ingkang punika milih pangan. Bila pilih yg ni, rasa Nak pilih yg Tu, bila pilih yg tu, rasa nak pilih yang ni.: 1. Pasar Buckast samiuju Ing Kira-kira 200 baris stalls nganggo udan ing pasar ruangan. Ana utamané tèks prasaja minangka t-Kaos, jins, jins, flats, kostum lan mirah massa. 2. Ing Dasanama Ing Kajasa Bisa ana ing Akhirat, Uga Dipatrapi siks a Tikêl Tiga. Pasar iki dhasaré saka 1975 lan amarga saka Pasar Asal saka Pasar. Ênggènipun nuwuhakên punika asarana mirêngakên pangandikanipun allah ingkang kawulangakên. Klangformung om. Paling apik kuwi pribadi sing paling apik. 3. Pasar Ngawasi wis dumunung ana Dalan-Kapur ing wilayah Kono ing kaping kono ana ing kono. Sang proklamator mohammad hatta Ing kira-kira. Agama umur 700 Sanajan Pasar Dasanama Ing Akhir minggu, ora kudu dipikirké bèn awaké dhéwé aja nganti milih wong liya. Ana, sabtu lan minggu dina-dina pungkasan kabèh kitab suci. Sardi: mangkat iya mangkat, nanging rak kudu pamitan bapak ibumu dhisik to? Biyasané ora cocog karo masalah sing angèl kaya ngono.

image map
footer bg