RSS   Help?
add movie content
Back

Isinipun Mêpêki Iku Nyêkapi kabêtaha ...

  • 38035 Moena TN, Italia
  •  
  • 0
  • 93 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Località di montagna
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Iku paling gedhé dipanggoni center saka Val di Fassa, dikenal loro ing Italia lan luar negeri minangka "Dongeng saka Dolomites", kang rampung pigura pesona lan kuna saran sing disambung menyang crita ilang ing mists saka wektu. Minangka salah jaman saiki uga isih ana Satriya, isih ana buta. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Kamungkinan akèh wong tuwa sing kamungkinan pangiringmumu isih cilik ati. Saka Wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking Wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Ing Lusia / Passo San Pellegrino Ski Wilayah, kang kalebu Mo Moderna-Lusia, San Pellegrino lan Falcade ski ngangkat, nawakake tamu kita narik ati descents tansah sampurna sidik salju, disambungake dening fungsi jaringan modern lan efektif ski ngangkat. Ing rokaat pisanan sawisé takbiratul ihram ditambah takbir kaping Pitu, lan ing rakaat kapindho takbir kaping Lima. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan Racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq.

image map
footer bg