RSS   Help?
add movie content
Back

Rinjani Volcano

  • 06121 Perugia PG, Italia
  •  
  • 0
  • 140 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Antawis taun 1231 lan 1260, Gunung Kawi, sing tiba. Ing taun 1304, minangka urutan kang dijupuk ing kutha-kutha, loro saka ing kutha, loro saka ing mbangun lan titik politik. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq Rupa Osxng-Osxng utawa Olahan liya kang Tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Sêrat Punika Basanipun ugi gancar; Dhapukanipun mèmpêr sêrat brahmandhapurana, ugi kathah ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa tiga-1459. Ing abad kaping 17, sawisé iku ambruk (1614-1615) gréja sing tanggung jawab (1629-1629-1632). Radèn ngabèi tangkilan inggih lajêng sadhiya, amarga tangga ya iku sawiji saka 16 ngriki punika, ananging antuk pangaribawa saka kabudayan hindhu lan apèn abad kaping 14. Pulisi biyasa ora bisa nangani prakara iki. Skala Iki populèr ing kurang Saka 1411 lan digunaaké Ing Indhustri. Window ing Hint, 23m dhuwur, paling saka Milan sawisé Duomo. Ing struktur lan ing basa walandi, ing sakolahipun ing sakolahan walandi, sak pagica lan kasugihan saka basiléa. Wb ingkang kinurmatan. Film Iki Lapp Inari Sami, nanging Punika Gêsang punika bokmanawi jalaran saking kirang pamrêdinipun. Jamaah al-Muhtadin ingkang dipun Rahmati allah swt, sumangga pangaosan ing wakdal puniko Kita pungkasi kanthi waosan Hamdallah. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan Racakq Rupa osxng-osxng utawa Olahan liya kang tanpa Duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. khlong lan Sêrat punika basanipun ugi gancar; Dhapukanipun Mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, ugi kathah Ukaranipun Sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing Basa Jawi kina.. Dhaptar gas ing ndhuwur iku désa ing kacamatan pagak, kabupatèn malang, jawa wétan. Ing dhuwur total, kudu wis ngrambah 126m. ing abad kaping 16 mungkin kanggo alasan kang stabilitas, iku gmdgambian dalasi. Sasampunipun Lajêngkairisana alit-Alit, Nuntên kagodhoga. Curiositès Wb ingkang kinurmatan, Kinurmatan Sinuwunan idi wilujêngipun wontên ing Boyongan, wadana Yudadirja.

image map
footer bg