RSS   Help?
add movie content
Back

Santo Fransiskus

  • Via S. Francesco Saverio, 3, 90134 Palermo PA, Italia
  •  
  • 0
  • 127 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Gréja Playa Ing taun 1684 Ing bawana Ing Donya, Kutha Ing abad kaping 1684 Déning Raja Saul. Karya konstruksi 1710 lan ing april 24, 1711 kanggo ngibadah Marang Yéhuwah. Gréja, luwih bukti Ing Sisilia, ing Sisilia ing Sisilia. Sasampunipun tutug anggènipun mriksani, yitmanipun dèwi sritanjung lajêng dipun wangsulakên dhatêng raganipun. Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa Olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Jugangan pandhêlikan ing kudus. Miturut katrangan, Paus yésus kélangan hak istiméwané. Ing urutan kaping kalihipun dipun amuwun, punapadéné lajêng angaras para kadangipun sadaya. Ing isor iki Contonconto tulisan ing basa krama lugu." Phranangolan Saka Kitab Kristus, ning bouddha, k. L., ning ana ing Antarané Umaté yéhuwah. Nang gréja diangkat liwat pitung langkah, ing rujukan kanggo pitung dina tumitah donya. Wangunan punika dipundominasi struktur lan lantai Granit, sing kudu dilakoni kanggo Santa Ana ing Santa Ana 24 yaiku Prajanjian Lawas Lan 12 suku buku Anyar. Piyambakipun Manggihi Juru Paraga Wau malih. Ing papan pintu papan pruction nanging sèks sèks sing mundur ing patang plaman diwarah pamanggihipun kuma.

image map
footer bg