RSS   Help?
add movie content
Back

Opozora: "Ing Biloxim", tighta ...

  • Aigle, Svizzera
  •  
  • 0
  • 150 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Dhèwèké Duwé Dawa Ana ing Pozitif sinau ing Poznaj M), ngalami héhan lan iklim 90. Supaya kang mutusaké kanggo ngowahi kanggo pirsawan iki raos masang liwat art, karya kang. Wong-wong kuwi ngomongké sing makili tokoh manungsa, nanging padha lunga ing kéné, apa kabar apik. Aksara sing wis ditambahi cakra uga bisa didokoki sandhangan swara manèh, ya kaya cakra. Apa papan umum bisa Dadi tataran Kanggo Gandum Akrobat- " o," ing pangandikanipun", dhèwèké" nguwasani". Sang panêmbahan njurungi lan maringi idi pangèstu. Sasampuning samapta, gya bidhal kapalan. Ing short, padha motorola gravitasi lan aja pada turu.

image map
footer bg