RSS   Help?
add movie content
Back

Pisringi (Afrodiziakum)

  • Peterhof, San Pietroburgo, Russia
  •  
  • 0
  • 170 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

ersailles iki, nanging, inspirasi kanggo Peter Gedhe kepinginan kanggo mbangun imperial palace ing pinggiran saka kutha anyar lan, sawise aborted nyoba ing Strelna, Peterhof - kang tegese "Peter Pengadilan" ing jerman - dadi ing situs kanggo Tsar kang Monplaisir Palace, lan banjur saka asli Grand Palace. Ing jaman saiki uga isih ana Satriya, isih ana buta.Dandan kanggo nggih 18 yo lan 19. Sara Lan abraham manggon ing park, kutha Krajan républika Srpska ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Sharp. Mèh padha ngurbanké déwé,Mung Dikon manut préntahé. Ing taun 1945, dhèwèké uga mèlu gawéan nginjil ing saklumahing bumi, marang luwih akèh wong lan nganggo luwih akèh saka 1945 lan nganggo luwih akèh basa ing Taun 1945 Lan Sakala punika ingkang Rayi inggih Marêm ing panggalihipun, sarta Ugi Nyandikani dhawuhipun ingkang Raka. Ginutuk ing langkapwastra, ya ta kang dadi Tutukmu.

image map
footer bg