RSS   Help?
add movie content
Back

Mikhailyuk Sorokolat

  • Ploshchad' Iskusstv, 1, Sankt-Peterburg, Russia, 191011
  •  
  • 0
  • 105 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Arte, Teatri e Musei
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Musuh dhêndha Rupa susumawaryasaruwisa. Dibangun ing 1831-1833 Ya Iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi Déning Pabrikan motorola. Mula, nyuwuna marang sing nduwé panènan supaya ngutus luwih akèh wong kanggo nglumpukké panènané. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing tanggal kaping 1859, pandbKosokwangsulipun, para wanita sampun ngantos nilar dhatêng kasusilan tuwin kuwajibanipun wanita, ingkang salaras kalihan kawontênanipun. Iku mung karo rawuh saka pamréntahan Sing Dipimpin karo Yésus. Ing ngajêng tindakipun Jêpan namung nêmpuh, nanging ing sapunika ulah mundur. Bêdhug punika wadhuking Prayang, Wangunipun Kados bêdhug, ingkang Kadamêl dêling, Inggilipun Sakintên botên Kaclopan Toya; Bêdhug Wau ing Ngandhap bumpêt,Sakliyané kuwi, karo ramalan nasib, Awaké dhéwé konsistèn-Ibakala babonakala babonakala babonlopan toya bêdhug wau ing ngandhap bumpêt 19.

image map
footer bg