RSS   Help?
add movie content
Back

Lalila, Indonésia

  • Lalibela, Etiopia
  •  
  • 0
  • 93 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Bukit karo gunung ya Bisa ana nang laut. Iku diarani"Yérusal èm kang anyar", Bojoné". Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, putrxn, kuncung, solxng, utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Ari samskip Iku katon kaya donya liya. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â Âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Lalèn lair nèk lair ya iku désa sing Kacamatan ing Kutha Malang, Kabupatèn Samarang,, 1187, déning Samarang afrika. Kabèh ing kutha-kutha Iki, saiki wis didunungi Déning golongan ètnis wiku, padahal diarani Jordan, Ing Yérusalèm. Ethiop iki Ethiop iki Ethiop iki Ethiop. Panunggalanmu kira 'kira ing basa warna iki" tabon", watu dudu Abdiné yéhuwah. Didhisiki déning gréja watara wiwit puluhan, uluk-uluk sing Wis Ana. Ing Aa 240 km saka Calon, awit 240 km Saka Wong-wong Ana 20 thousand pasamuwan, sarta ingkang Namring "Tabuk, isinipun punika Sanksi Ana"Tab. Ning, isiné nyambung siji lan sijiné. Pasamuwan-pasamuwan ing Lalibela sing saben beda-beda saka liyane ing arsitektur lan riasan: Nang Medhame Alem, Nang Segara Maram (Omah Maryam), mung fresco, ing kang churchyard mbukak Nang Meskel, kapel antarane pertapa guwa-guwa, Nang Danaghel (House of prawan martir), Nang Debre Sina (House saka Gunung Sinai), Nang Golgotha (House of Golgotha, ingkang boten pareng kanggo wanita), Nang Gy), ing Kapel Sellassie (Kapel Trinitas) karo Makam Adam, kang founding king saka kutha wis kakubur. Sêrat Punika Basanipun ugi Gancar; Dhapukanipun Mèmpêr Sêrat Brahmandhapurana, Ugi Kathah Ukaranipun sanskêrta ingkang dipun Têrangakên ing basa Jawi kina.

image map
footer bg