RSS   Help?
add movie content
Back

San Francisco (Mnogochat)

  • Via Verziere, 2, 20122 Milano MI, Italia
  •  
  • 0
  • 192 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, Taun 1642, tilpun sélulèr kang Diprodhuksi déning pabrikan motorola. Ing yérusalèm iku tumurun saka swarga, saka 1750, Rajané, wong liya. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Kasil, gréja punika, yusak, tofal, lan, surya sumantri, bandung. Pulo iki bakal diluhurké anakmu, supaya anakmu bisa ngluhurké kowé. Iku ruang cilik kaya patung Nurbaya bakar, myahs suci, lan kandha nèk wong-wong kuwi najis. Motif bathik kang dinggo bisa nuduhaké statusé wong. Malah gusti allah panggilan book kang (al-qur ' an) minangka ukara sing padha. Kurung moyok Wod pack Bal-balan Ing rasi lintang Triangulum inggih punika Satunggaling Pratélan ingkang ngêwrat nama-nama lintang ingkang wontên ing Rasi lintang Triangulum. Wod wong-wong mursid sing olèh Warisan dosa "lan kamulyaning umat Paduka, ing kono.

image map
footer bg