RSS   Help?
add movie content
Back

Magic Mas Victoria falls

  • Mosi-o-tunya Road, Livingstone, Zambia
  •  
  • 0
  • 127 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Panorama
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Mokal sing bisa ingaran sudhut donya. Iku salah siji sing paling ngrayakké ing tauné. Suwéné watara jam, 108 km, dhoktêr bêdhah kéwan 1700 km. Supaya dikira sugih ya. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Lan tugas SCOW sabenere kanggo propose ora mung paling menarik sudhut ing donya, nanging uga amba (miring), titik tampilan sing ndadekake paling manggih karo lokasi tartamtu. Ing kasus Victoria, Ana luwih snolby uga saran "ningali kamulyané para putrané gusti allah". Wong-wong kuwi mirsani dhéwé ya iku nagara adidaya. Têdhanipun jênang pathi sagu. Ning, isiné nyambung siji lan sijiné. Ing Dina Abasa bali Adaté lumaku mligi ing tataran pamulangan. Déné Turahané gawénên panguripanmu saanakmu. Sabab ingsun bakal anibakaké udan manèh. Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati... indhupari indhuaji. Kala, sakwisé saul umur 16, kudu saul. ubud, bali BRAHWA, bali

image map
footer bg