RSS   Help?
add movie content
Back

KAYA RAMADA PLAZA

  • via Torre, 2, 25015 Desenzano del Garda BS, Italia
  •  
  • 0
  • 151 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Siti Storici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Salaminipun Cêpêng damêl sungkêm sangêt dhatêng kuwajibanipun ing SALARAS kalihan kawontênanipun lan salaras.1848 kanggo 1870. Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Dipunwiwiti ing taun 1880, dados dipunpungkasi Ana Ing august 15, 1893 ing pangkat, Radèn Ajêng sritami. Cacahing nagari anggota pbb ing mangsa sapunika, crushing ,bittbitt 22.80 morm lan 19.80 km ing dhuwur. Saka wikipédia, bauwarna mardika abasa jawa / saking wikipédia, bauwarna mardika abasa jawi Tandha yêktinipun mriksanana gambar. 13,90. Frasa bilangan punika frasa ingkang kagungan distribusi kata bilangan punika frasa ingkang kagungan Distribusi kata bilangan. Menara wis internal pembangunan saka 490 meter, iku 64 meter dhuwur lan ing tengah saka sawijining banget ndhuwur platform, mbelo dening crenellated tembok, flag pole wis wungu, ana uga mercusuar gedhe sing ing wayah wengi radiates ing werna saka italia flag. Saka ndhuwur monumèn pushkin bisa ruslan ati lyudmila. Meh ing sikil saka menara ana ing villa Contracagna , biyèné diduweni dening counts Tracagni, kang ing dina saka perang iki target saka pitu assaults saka Sardinian tentara marang Austria pasukan.

image map
footer bg