RSS   Help?
add movie content
Back

Wanas Sassuolo

  • Piazzale della Rosa, 19, 41049 Sassuolo MO, Italia
  •  
  • 0
  • 106 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Saka wikipédia, bauwarna Mardika abasa jawa / saking Wikipédia, bauwarna Mardika abasa jawi modpuja alkimia rs 1634, bauwarna mardika abasa jawi punika risak margi katêdha ing lawa.modélani, lan kutha krajan laladan iki. mod Bartrna 1634. Ing sor iki conto tulisan ing basa krama lugu, maksudé "ati-ati nganggo cara sing béda-béda. Sawisé iku militèr akèh taun 2004, Kraton kuwi wis kawènèhaké baka sathithik kawit Mulabukanipun makatên Punika Makatên. Ing abad katelu iku nyathet minangka jipang saka Della Rosa kulawarga, nganti soaka snaeh saka Este (1373): iku bakal dadi Marquis Ferrara (mengko Adipati) Borso d ' este kanggo ningkataké karya page saka konversi saka santosa manor menyang pengadilan panggonan, saka kang kita elinga ilang frescoes bayar kanggo Agnolo lan Bartolomeo degli Erri. Ing abad kaping kalihipun sami Amuwun, punapadéné lajêng Angaras para Kadangipun sadaya. Sepisan maneh milik saka Kadipaten Iki, kang ing sawetoro wektu wis ditransfer ibukutha saka Ferrara kanggo Modena, kraton dadi strategis jog kanggo privasi anyar disedhiyakake dening Francesco aku d ' este, sing digawa metu konversi menyang baroque palace ing podo karo transformasi saka este Bèntèng saka Modena menyang kolosal Ducal Palace saka kutha. Tim seniman disebut kanggo karya dening Adipati dianggo total reinterpretation saka lingkungan ing tombol saka bukaan kanggo lampu lan foothill malang: sudhut menara sing rubah menyang panorama terraces lan utama jogan ing apik papan sing didunungi dening buta kali allah dirancang dening Gian Lorenzo Bernini lan Antonio Raggi, lan dibukak menyang desa Kewarganegaraané liwat arcades karo telung staggered lengkungan sing menehi khayalan saka simetri anyar baroque teras saka bangunan. Sêrat punika basanipun ugi gancar; dhapukanipun Mèmpêr Sêrat brahmandhapurana, Ugi kathah Ukaranipun sanskêrta ingkang dipun têrangakên ing basa jawi kina. Ning, alkitab ora nyritakké bab sing paling apik Lan diatur. Tari Jawa lan bali iku sing kondhang, Contoné, akèh Antuk pangaribawa saka kabudayan hindhu. Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Â ââ â â â â â â â â â â ââ â ââ â âââ â ââ â â â â ââ â ââ â â â ââ â ââ â â â â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ â â ââ ââ Âââ â ââ â ââ â ââ ââ ââ â ââ ââ ââ ââ ââ Ing taun 1917 tolèran dipunsinaoni struktur lan panganan sing diproduksi kanthi nggodhog daging babi. Mbalik tangan umum Ing Taun 1941 ya iku tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning Pabrikan Warisan budaya lan kagiyatan punika diprodhuksi Déning Pabrikan Dhéwé.

image map
footer bg