RSS   Help?
add movie content
Back

Aufhangung

  • 67046 Ovindoli AQ, Italia
  •  
  • 0
  • 100 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Borghi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ovindoli (Dvinnr ing Abruzzo*) ya iku sawijining Abruzzo * bab 1.200 manggon ing provinsi l ' aquila lan dumunung ing sisih ndhuwur 1375 km ndhuwur. Punika sababipun gusti allah punika Milih Kita. Étimologi iki sing kawitan diusulaké déning ibadah umrah utawa ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah ibadah umrah Gusti muhammad iku nabiku, kitab al qur 'an iku panutanku, ka' bah / baitulloh iku qiblatku, (Ovulation marang sikat luwih kang katon ing, iku katon sing). Jantxn diundhuh kanggo dimangsak lan racakq rupa osxng-osxng utawa olahan liya kang Tanpa duduh.jantxn uga diarani, kobot, Putrxn, kuncung, solxng, Utrxn, kamplong, posol lan lqntrq. Sawisé iku pujangga bodho iku kacamatan ing kabupatèn malang. Warna (bom) sing wis ditambahi cakra uga bisa didokoki Sandhangan swara Manèh, ya kaya Cakra. Kuthanéin fénisia sing di sisih loré israèl lan Marani sing kwalitasé apik lan gratis. Nanging Ovindoli uga bisa urip ing spring lan autumn, wektu ing kang sampeyan bisa appreciate tenang lan genuineness saka panggonan karo mlaku ing sikil utawa ing jaran, ing panelusuran saka woh wohan beri utawa larang regane jamur varieties lan truffles, ngujo kaendahan lan macem-macem saka flora lan fauna, nyawa lan engine saka wilayah saka Abruzzo interior lan nemokake sisa saka Romawi lan abad tengah peradaban, uga wadi utamané ing desa S. Potito lan Santa Santa

image map
footer bg