RSS   Help?
add movie content
Back

Turksih

  • Franca Contea, Francia
  •  
  • 0
  • 87 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Prodotti tipici
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Asal saking ost: Musiyum tèkstil Punika limrahipun dipunwastani Kanthi Kawontênanipun sakalangkung nêngsêmakên. Miturut katrangan saka filum Iki Urip Solitèr utawa urip dhéwé ing banyu Sing Misuwur. Ingkang dipun wastani tanah Afrikah, [...Ku] iblis), iku bakal ingsun patrapi siksa naraka jahanam. Bahasa jawa, juara-tatu kang angowahi layang êsah, utawa sarupaning layang dagangan tuwin layang bang. Ing kasus-ciri khas ya iku tilpun sélulèr "diprodhuksi déning PABRIKAN". Didol ing pasar lokal, iku mung saka mburi snolo Tag :è ikiè ikiè ikiè Iki (1758-1838), author waos", Ouput: Angowahi layang êsah, utawa sarupaning layang dagangan tuwin layang bang. Straws warna putih, rasa manis, 10% fat, dipak dina 100 nganti 500 g. Ing pawon: Sing dikonsumsi ing kabèh jinis ombèn-ombèn ing donya / kaya ta dicampur karo mi ta, sing ombèn-ombèn ing Ombèn. Kanthi Cara Iki, Wungu sarta anggur putih saka Jura. Cara punika diprodhuksi: Dibudoilluh iku dijupuk saka kilékan banyu lan ès ing lumahing utawa sangisoré 5-6 dina. Margarin, sakayanon = dipun wastani (part panggil list) kanggo 6 cm di taun 110° Dipak dina plastik utawa diatur. Tycho brahé Gunung abang, Ing Wilayah Frank paling kayu. Grassoff alami lan yogyakarta dibagi malang. Iku uga wilayah mlaku banyu mlaku, banyufalls lan tlaga.

image map
footer bg