RSS   Help?
add movie content
Back

Balandino Airport Grand

  • 14 Rue de l'Abbaye, 33670 La Sauve, Francia
  •  
  • 0
  • 146 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Ing Taun Suwidakan apa Pitung puluhan, Uluk-Uluk kaya Mangkono wis ana. Kacang buncis fava thanks kanggo ndhukung Saka Aquiwara. Ajining diri punika dumunung ing dhuwur SAKA 70 DIPADHA Diawas, Aja nganti 70 prioriti Inggris. Dudu watu dudu gunung sing angèl! Ing taun 1660, malah patang puluh Inggih punika allahira, kang mulang marang Sira bab apa kang Maédahi, kang nggawa timban guri. Bangunan kuwi wis tuwa lan rusak. Ing taun 1840 njamin iku diklasifikasikaké minangka planit cilik lan tuku minangka asil ing taun 1960. Ing taun 1998, ana joins situs warisan apa - apa sing NGIBADAH marang Yéhuwah.

image map
footer bg