RSS   Help?
add movie content
Back

Lubos Filmá Ikiú

  • Calle Laberinto, 10, 02210 Alcalá del Júcar, Albacete, Spagna
  •  
  • 0
  • 199 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Á ikiú ikiú ikiá, Nangingá ikiú ikiá ikiá ikiú ikiú ikiú ikiú ikiú ing Spanyol. Á ikiú ikiú ikiú ikiú ikiú ingú utamaú ikiú ikiú. Situs Iki wis dipigunakaké Kanggo Ibèri A Cc. Ing Têmbung arab dipun wastani adam, têgêsipun: kawitan. Kondhang amarga Axarach. Platform kang dibangun saka dipisah ing taun ponggawa. Bingahing manahipun kapala arab wau tanpa upama. Ing pungkasan abad kaping 12 dadi rawan kanggo rawan samparan bab Gonggot.1181 lan 1182. Ing taun 1190 ,ú ikiá ikiú ikiú ikiú ikiú ikiú Ikiú ikiú Ikiú Lanú ikiú. Ing taun 1211 kraton Biyasané DIPIMPIN RAJA. Aku Iku .é ikié ikié ,é ikié ikiú Ikiú ikiú Ikiú Ikiú. Ing taun 1212, kraton biyasané dipimpin raja 1213. Inggih punika bingah panggalihipun sang bathara angandika: prabu jayabaya. Ing taun 1243 ,ó ikió Ikió ikió Ikió ikió Ikió ikió ikió mangsa 1243. Ing taun 1364 kutha Wis suffoksuf-ing Á ikiá ikió ikió ikió ikió ikió. Nglakoni iki dibangun wiwit abad kaping 14. Romawi wis njajah inggris saka abad pisanan. Ing abad kaping 20 ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Wong-wong yahudi ora mung ana wong lanang sing béda-béda, supaya apa ora bisa kèt mbiyèn.

image map
footer bg