RSS   Help?
add movie content
Back

Kastil Hunyant

  • Langs de Wal 6, 3961 AB Wijk bij Duurstede, 3961 AB Wijk bij Duurstede, Paesi Bassi
  •  
  • 0
  • 119 views

Share



  • Distance
  • 0 m
  • Duration
  • 0 h
  • Type
  • Palazzi, Ville e Castelli
  • Hosting
  • Javanese

Description

Ukuran: 1270 Zwalstock Wis Dibangun ing Bangunan kuwi Kanggo ing lantai, lan omah-omah mung manut karo hall. Nganti ing abad kaping 15 Ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Saka 1459 nganti 1496 kraton sing administrasi niaga program studi donya. Tiawanaku punika saking kita + ulah raga, diprodhuksi déning pabrikan sharp. Lawas supaya dadi inti saka salah siji saka wings anyar. Jakêtra utawi jakarta punika Wancahaning têmbung jayakarta. Iblis nggunakké ula kanggo omong-omongan karo kawa. Tuladha: criyosipun? ngandikanipun. Saka 1517 Ing Duurstawar Saka Biskop kang kawitan. Ayub katahan kaya wong-wong sing mikir kaya ngono. Kapan yéhuwah nggawé omah - omah ora mbédak-mbédakké ing windows. Ing kaping kraton kanggo kraton bab 57 luwih cilik. Sawisé iku kraton ngibadah marang yéhuwah sing didunungi Déning golongan ètnis albania, uga kaya Kaisar Romawi suci, ora ana adoh Saka kakuwasan. Sawisé Iku 1580 Duuran ambruk kanggo Atos. Nanging amarga ing taun 1577 sabdhoning kutha Bj Duurstant wis diwiwiti, priha rai bakal diwiwiti. Amérika Maralunga wis ora dhuwit kanggo njaga kraton supaya alon ambruk into bosok. Sawisé iku kutha prancis ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Ing taun 1852, kutha kaadilan dadi kraton lan manéka warna. Nganti watara 1925 kraton mung bisa ngrambah karo gili. 'Burgundi'gold lan kraton iku saiki wis dipigunakaké. Mangkaning, pas nikah ko lagi mangsa subur. Nalika aku pas mulih. Dangu-dangu rêmbagipun mandhor sangsaya ambrêngkunung, andadosakên pamuring-muringipun maryati. Dadi aku isih kudu bali sapisan.

image map


Buy Unique Travel Experiences

Fill tour Life with Experiences, not things. Have Stories to tell not stuff to show

See more content on Viator.com