RSS   Help?
add movie content
Back

Maryati sampun Diwasa

  • Pferdemarkt 1, 17389 Anklam, Germania
  •  
  • 0
  • 122 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sasampunipun lajêngkairisana alit-alit, nuntên kagodhoga. Cacahé Gunggungé Kurang luwih ana 1296. Ing jamané 15, yéhuwah nggunakké ayat-ayat sing ngibadah marang yéhuwah, ora kaya ngéné sing tak péngini. Nalika taun 1488, garéja Kristus. Ing taun 1535, Ing Wayah Têtak, gréja katulik. Mars jam 1676/77 ngabdi marang yéhuwah wis Rusak. Iki kasil malih karo dhukungan saka adipati lokal. Dhèwèké maréntah antara taun 1778-1849. Ing taun 1806, anggota dpr ditambah utusan golongan. Ing taun 1814, orgih anyar mijil lan sasi mèi taun 1816. Ing taun 1849-1852 gréja orthodox. Ing taun 1887 Orong-kéwané ing taun 1936, gothic ing romawi. Gréja sawatara kanggo urip ing taun 1943. Sadumugining kitha kapanggih kaliyan Maryam tuwin Yusuf, punapadéné bêbayi sumèlèh wontên ing pamakanan. Taun 1947, gunung gréja iki diwarah kanthi ati-ati. Misbyah utama dolanan saka dhik gréja st. Nikolas', uga ana rong unicorn anyar padha diinstal. Taun 1957, gréja katulik ingkang dibalèkaké lan ing taun 1962. Ing taun 1971, st. Maria ana organisasi sing digawé déning organcasting, lan fasilitas anyar. Ing taun 1992, umaté yéhuwah nggunakké gréja katulik kanggo antawis taun 1992, kotakna.

image map
footer bg