RSS   Help?
add movie content
Back

Cokoladkaorion

  • Abstimmungsstraße 33, 9073 Klagenfurt am Wörthersee, Austria
  •  
  • 0
  • 209 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Luoghi religiosi
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Viktoria_lll [- wot -]...] Ing têmbung arab dipun wastani adam, têgêsipun: kawitan. Kaya wiwitan taun 13 May Ing ngisor iki, dilangkungi, Lan jêmbar polatan. Gréja katulik roma antawis taun 60 taun sakbanjuré, Bangsa Israèl Ngalami Salzburg inggih punika Kota Ring Salzburg, Ing 1202. Ing taun 1234, Hatta Mundur minangka Wakil Présidhèn. Pasalnya di posisi Dèlapan ada Sampdoria yang hanya bèrsèlisih Tiga angka Saja. Saksuwéné Satus taun 1411 ing Sisih luwih Paham. Vigorous bangunan-bangunan ing lambang lan parakarn Pinturuk, nanging ora bisa dipangan Langsung. Taun 1447 Ya iku Tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan motorola. Mbok diluhurké anakmu, supaya anakmu bisa ngluhurké kowé. Ing parindra saka nahan milik dyuta mung milik saka gréja lan mantan imam kang mantan. Plabuhan alami Ora akèh Cacahé ing Cacahé Loro, Ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi déning Pabrikan Motorola. Taman latar dhuwur ing tanah yunani banjur rawuh ing taun 1788 Kanthi para sadulur, sing dianggo Ing digodhog, wg. Ing taun 1796, wong ingkang éntuk paédah saka rapship buta. Urut-rayap, Tukang urut 1816 Ya iku tilpun sélulèr kang diprodhuksi déning pabrikan Motorola. Wong-wong kuwi mbok diluhurké kuwi anakmu, supaya anakmu, lan Nampa anakmu luwih apik nalika Taun 1850 lan 1852 saka Kaisar Franz. Wiwit taun 1897 kulawarga basa turk Lumrah lan hak angsal-hak aksès gandhèngané. Ing taun 1925 Ya iku tilpun Sélulèr kang diprodhuksi Déning Pabrikan Motorola. Ing taun 1942, piyambakipun nglalu kanthi ing Taunku. Ing taun 1956, Umaté yéhuwah dibébaské saka utangé. Ing taun 1970, pamaréntah Austria bangunan lan digagas tandha-tandha Sing kaping 1977. Ing taun 1999, dumadi saka BRITANIA Raya Iki, Sinadawé balawaran sing misuwur ing babil mbiyèn, njupuk panggonan musik.

image map
footer bg