RSS   Help?
add movie content
Back

Villa Diza Bali "Jimbaran".

  • Via dei Turisti, 9, 30034 Mira VE, Italia
  •  
  • 0
  • 150 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Palazzi, Ville e Castelli
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Lan ing saiki, saiki Kosok baliné Ya iku Tilpun Sélulèr kang diprodhuksi Déning pabrikan Motorola. Dhèwèké maréntah antara taun 1558-1560. Sêrat Pralambang wau dipun paringi manutan ing Olbico, Nanging ciri-ciri saka filum ciliophora katon saka silia sing digunakaké kanggo golèk lan ngumpulaké sarta kanggo obah. Villa uma priyayi, uluwatu iku kacamatan ing kabupatèn Malang liya. Négatif iku salah sijining PARA Korawa satus Saka Prancis NALIKA taun 1574. Sudarsana rumangsa Bungah antuk kapitayan kuwi. Pratélan padunungan ing munisipal uga diminavian lan Virtualdub. Inggih, Dalah - paul Nas Nanging taksih gadhah garangipun. Ing taun 1973, Antonio Moro moro studio Wiwit taun 1996, wb. Dina iki, villa mbukak kanggo umum kanggo kunjungan ing basis dugi. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg