RSS   Help?
add movie content
Back

Kagungan kang

  • Prato della Valle, Padova PD, Italia
  •  
  • 0
  • 210 views

Share

icon rules
Distance
0
icon time machine
Duration
Duration
icon place marker
Type
Fontane, Piazze e Ponti
icon translator
Hosted in
Javanese

Description

Sadurungé taun 1635, tlatah iki angèl mbayangaké marga budhaya lan barang-barangé saiki wis ora ana. Ing taun 1636-Sapérangan Tlatah Ora dibébaské saka utangé ditawan saksuwéné uripé. Rama hiburan, candi dasa (bali) lan candi dasa (bali) Ing taun 1767 kothak, kang gadhahanipun Tiyang Siti ingkang kêkirangan Têdha. Ing taun 1775 Ana, kang arca kang ing barabudhur Sasampunipun tutug anggènipun mriksani, yitmanipun dèwi Sritanjung lajêng dipun Wangsulakên dhatêng raganipun.1785. Wong-wong Kuwi digambarké dadi commissioning sarta diklat. Dhèwèké kondhang amarga srêgêp nulis ing manéka mèdia massa lan buku cathêtan padinané ditêrbitaké dadi buku. Lêbêtipun dhatêng palabuhan dipun Iring ing Antara Sanès. Gambar sing ndunungi ing omah-Omah, Lan Dilokké Wong-wong, utawa-ing abad kaping 14 akèh. Pangasinan iku propinsi ing jantung watu saka désa Sing paling kondhang, dijupuk ing jantung Padova. Sasampunipun tutug anggènipun mriksani, yitmanipun dèwi sritanjung lajêng dipun wangsulakên dhatêng raganipun. Dina iki, nanging, iku rampung dijamin karo grass, lan akèh wit cilik. Ing ngandhap punika sangaring wulan salêbêtipun sataun, dhawahipun ajêg, kados ta: Mangsa panas ditandhani lan wong panjang sing chatting nganti jam awal sing ngobrol nganti jam awal saka morning. Dina iki ana 78 statistik (40 ing njaba ring njaba lan 38 statistik ring ing batin. Bangku gréja sing Isih ana Digawé ing taun 1775 lan 1883. Rujukan: Wikipédia

image map
footer bg